Президент звільнив Василя Ілащука

25 Лютого 2008
39270
25 Лютого 2008
17:20

Президент звільнив Василя Ілащука

39270
…з посади свого радника.
Президент звільнив Василя Ілащука
Віктор Ющенко звільнив Василя Ілащука з посади радника Президента України. Відповідний Указ опублікований на офіційному сайті глави держави.
 
Нагадаємо, 21 лютого Василь Ілащук призначений виконувачем обов’язків президента НТКУ. На посаді радника Президента України він перебував з 31 січня 2008 року.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
39270
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
to новинар
5906 дн. тому
А ві, шановний, вважаєте, що в Ілащука родичів немає? хіхі, не смішить мене:) І будете ви так само отримувати зарплату в конвертах (хто заслуговує, звичайно), і купа нових родичів, близьких та просто друзів сюди прийде новою командою. Хіба не пам"ятаєте, воно так завжди...
поддержка
5906 дн. тому
Хорошее назначение. Пусть человек поработает. Дальше видно будет. Зависники только говорят......
новинар
5906 дн. тому
все буде добре! І у Президента України і у президента НТКУ і у НТКУ. ТЕпер є надія що і зарпалти розподілятимуть не за зачиненими дверима. І родичів та кумів не тягнутимуть в НТКУ. Тому і бісяться. Правильно зробтив Ющенко - коли люди зажираються - треба звільняти.
Гість
5907 дн. тому
Цікаво і чим керується Прези-дент, коли когось призначає?
ого
5907 дн. тому
Осталось теперь назначить постоянного президента и.....кинули Васю
щука
5907 дн. тому
а радив він недовго...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду