Василь Ілащук призначений радником Президента України

31 Січня 2008
31121
31 Січня 2008
17:54

Василь Ілащук призначений радником Президента України

31121
Василь Ілащук призначений радником Президента України
Тележурналіст Василь Ілащук став радником Президента України з питань телебачення та радіомовлення.
 
Тепер пан Ілащук опікуватиметься питаннями телебачення та радіомовлення, кіновиробництва та діяльність Держкомлелерадіо і Національної ради з питань телебачення та радіомовлення, займатиметься контролем державних та приватних телекомпаній.
 
«Я раз на місяць маю складати доповідну Президенту про стан телебачення та радіо. Я не впливаю на питання, якими  займається Нацрада:  видача ліцензій, дотримання телекомпаніями законодавства. Це не сфера впливу радника Президента. Натомість я можу впливати на думку Президента своєю доповідною. А Президент уже потім може надавати рекомендації, приміром, тій же Нацраді», - повідомив Василь Ілащук «ТК».
 
За його словами, раніше посади радника з питань телебачення та радіомовлення не існувало. На сьогодні у Віктора Ющенка є 17 радників з різних питань.
 
Створення цієї посади та пропозиція її обійняти не стали для Василя Ілащука несподіванкою: «Ми з Президентом так чи інакше перетиналися на різних заходах і розмовляли на теми, які стосуються передусім  телебачення та  радіо. Але так сталося, що після тієї публікації, де йшлося, що я міг би обійняти посаду президента НТКУ, мені запропонували стати поки що радником Президента України». Нагадаємо, раніше газета «Україна молода» повідомляла про те, що Василь Ілащук претендуватиме на посаду президента НТКУ.
 
Також пан Ілащук продовжує працювати у продакшн-компанії «Студія телевізійних ексклюзивних програм» і планує невдовзі розпочати зйомки історичного документального серіалу.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31121
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Интересно
5913 дн. тому
31 - советник, 19 - имеет шансы стать в.о. УТ1 ;-)
Гонта
5929 дн. тому
Цей {CENSORED} на гроші, вкрадені Кирпою кілька років катався по Гавайях, Аргентинах, Лазурних берегах, "розшукуючи "сліди українцівв". Минулої неділі по колись помаранченвому "5-му каналу", який досі себе рекламує, як канал чесних новин, Ілащук показав таке кіно про Кирпу, що Кирпу треба терміново повертати з падпілля та робити "Операцію преємник". А ми дурні, вірили на Майдані в те, що перестанемо бутьи країною бидла та зрадників. Ніколи! Так що "соловей Кирпи" радник {CENSORED} Майдану - закономірно.
Дядя Вася
5930 дн. тому
Молодця, Вася Ілащук! Провів як конферансьє пару {CENSORED} для секретаріату, {CENSORED} Кетрін і отримав посаду. Отака кадрова політика по-хоружівськи!
Андрій
5932 дн. тому
Хтось серйозно вірить, що Ванникова щось чула про В.Ілащука?
Експерт
5932 дн. тому
Оце радник! Пане Президенте, Ви хоча б інколи не слухайте порад свого оточення (Балоги, Мудрак, Ванникової), які радять Вам ті чи інші призначення, звання та нагородиї!!! Ганьба, та й годі! Ну який з Ілащука радник у сфері ТБ і РМ? Світ стрімко розвивається, а що знає Ілащук? Як співати українських пісень та вдягати вишиванку? Ганьба.
tkach
5932 дн. тому
Уявляю ці поради! Хтось чув про такого експерта? Хтось знайомий з його думками щодо якихось важливих тем? Одна радість, що Президент майже ніколи не дослухаеться до своїх радників.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду