GFK подає позов на НТКУ через заяву Ілащука

17 Березня 2010
16081
17 Березня 2010
11:18

GFK подає позов на НТКУ через заяву Ілащука

16081
GFK подає позов на НТКУ через заяву Ілащука

Компанія GfK Ukraine подає позов  щодо захисту ділової репутації на Національну телерадіокомпанію України через висловлювання  Василя Ілащука, колишнього очільника НТКУ. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Нагадаємо, 2 березня Василь Ілащук під час розширеного засідання колегії Держкомтелерадіо звинуватив комерційні телеканали в тому, що вони «проплачують» свої рейтинги в GfK. У відповідь на його заяву GfK Ukraine надіслала відкритого листа, де вимагала від пана Ілащука підтвердити свою заяву фактами, з якими має намір звернутися до правоохоронних органів

 

Однак жодної відповіді від телекомпанії GfK не отримала, тому вирішила звернутись до суду. В позовній заяві компанія оскаржуватимете заяву Василя Ілащука.

 

«Ми вважаємо неприйнятною практику бездоказових звинувачень компаній, що вимірюють аудиторію на медійному ринку. Подібні висловлювання дискредитують не лише нашу компанію, а й весь медійний бізнес в Україні», - наголошує Олександр Федоришин, директор GFK Ukraine.

 

ТК намагається отримати коментар прес-служби Першого національного.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16081
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Поціновувач
5172 дн. тому
А яке відношення НТКУ має до Васі Ілащука ?!!! Вася Їлащук - це збитий льотчик, при чому без парашуту... Те, що він дозволяв собі "варнякати" своїм "помелом" взагалі не входить ні в які рамки : вчора 17.03 на представленні нового керівника НТКУ він, CENSORED дозволив собі обізвати весь колектив "голодними та вірними Собаками, і це після 2-х років царювання, після якого він добудовує собі хатку в "Кончі-Заспі", купленого після дитячого Євробачення новенький Range-Rover вартістю понад півтора мільйони грн, список вкраденого ще буде додаватися ... Для Прокурорів та КРУ - не початий край роботи. НТКУ тут ні причому, це слова Ілащука, тому GFK нехай подає до суду на фізичну особу , ВАСЮ іЛащука . Він має чим платити CENSORED
KOBLIA
5172 дн. тому
ІЛАЩУКА - НА НАРИ!!! НЕХАЙ ДУМАЄ, ЩО СВОЇМ ЯЗИКОМ ПОЛОЩИТЬ ДЕ ПОПАЛО , "НАРЦИС САМОЗАКОХАНИЙ"...
Саша
5173 дн. тому
Чого на НТКУ? Заяау потрібно на Ілащука подавати - це ж він збрехав, а не НТКУ!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду