Герман сумнівається, що справа Ґонгадзе буде розкрита

26 Лютого 2010
20465
26 Лютого 2010
16:18

Герман сумнівається, що справа Ґонгадзе буде розкрита

20465
Герман сумнівається, що справа Ґонгадзе буде розкрита

Ганна Герман має сумнів, що вбивство журналіста Ґеоргія Ґонгадзе буде розкрито. Про це вона сказала в інтерв'ю російській газеті «Известия», пише «Левый берег».

 

«Думаю, що ця справа канула в Лєту, і ми так і не дізнаємося правди. Очевидно, там такі складні повороти були, що нинішній владі стало невигідно, щоб люди про них дізналися», - сказала заступник глави Адміністрації Президента.

 

Також пані Герман сумнівається, що буде розкрита правда про отруєння колишнього президента Віктора Ющенка.

 

Нагадаємо, що Ґеоргій Ґонгадзе зник 16 вересня 2000 року.

 

Апеляційний суд Києва засудив виконавців вбивства Миколу Протасова до 13 років, а Валерія Костенка та Олександра Поповича до 12 років позбавлення волі.

 

Обвинувачений у вбивстві Ґеоргія Ґонгадзе - колишній начальник Головного управління кримінального розшуку Департаменту зовнішнього спостереження МВС Олексій Пукач 21 липня 2009 року був затриманий в Житомирській області.

 

Після його арешту заступник голови СБУ Василь Грицак повідомив, що Пукач назвав замовників вбивства Ґонгадзе та пообіцяв показати місце, де знаходиться голова журналіста.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20465
Читайте також
11.03.2010 12:21
Олександр Народецький, «Радіо Свобода»
31 417
10.12.2009 17:31
Мілан Лєліч, «Главред»
16 590
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Пончик
5175 дн. тому
Правдорубе, рубіть правду, а не домисли. 5 років кермував Ющенко - що заважало розкрити справу? І до чого тут Янек? Ким і де він був у 2000 році, коли зник Гонгадзе? А от Ющенко в той час був прем*єром, і акції "Україна без Кучми" проводили не регіони, а Юра Луценко. Ну далі думайте самі. А також подумайте, чому саме за часів їхньої влади справу не тільки не розкрили, але й втопили остаточно.
Правдоруб
5175 дн. тому
Правду каже пані Ганна - НИНІШНІЙ владі невигідно, щоб цю справу розкрили... ДУЖЕ НЕВИГІДНО!!! Чи Янек буде сам під себе копати??? Теж саме і про отруєння Ющенка!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду