Мирослава Ґонґадзе не вірить, що Тимошенко чи Янукович зрушать справу її чоловіка

18 Січня 2010
7332
18 Січня 2010
13:05

Мирослава Ґонґадзе не вірить, що Тимошенко чи Янукович зрушать справу її чоловіка

7332
Мирослава Ґонґадзе не вірить, що Тимошенко чи Янукович зрушать справу її чоловіка

Мирослава Ґонґадзе, вважає, що ні Тимошенко, ні Янукович не зрушать справу її чоловіка, пише Корреспондент.net з посиланням на Інтермедіа консалтинг.

 

Вдова Георгія Ґонґадзе, журналістка Мирослава Ґонґадзе не бачить суттєвої різниці між переможцями першого туру виборів Юлією Тимошенко і Віктором Януковичем і не пов'язує зрушення у справі її чоловіка з президентством того чи іншого кандидата.

 

«Обидва лідируючі кандидати, як на мене, особливо не відрізняються своїми програмами. Різниці між ними я не бачу. Великих сподівань на них я не покладала, але розчарування є. Віктор Янукович і Юлія Тимошенко схожі. У їхніх підходах я бачу диктаторські нотки і це небезпечна тенденція», - каже Мирослава.



Мирослава зізналася, що поділяє песимістичні настрої щодо подальшого розвитку країни, зокрема щодо свободи медіа. При цьому вдова Георгія Ґонґадзе висловила сподівання на те, що ситуація не буде настільки критичною, якою вона була 2001-2003 року, але журналісти все-таки повинні подумати про те, в яких умовах їм доведеться працювати надалі.

 


«А щодо справи Ґонґадзе, то Юлія Тимошенко і Віктор Ющенко мали достатньо повноважень довести справу до кінця. Але в мене немає великих надій на те, що саме з приходом Юлії Тимошенко щось зрушиться з місця. Справу все одно доведеться цього року передавати до суду - у будь-якому випадку, незалежно чи буде Тимошенко президентом, чи ні», - зазначила Мирослава Ґонґадзе.



Нагадаємо, 17 січня прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко заявила, що доведення справи про вбивство журналіста Георгія Ґонґадзе до логічного завершення - це справа честі України і її особисто.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7332
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду