InMind перемогла в тендері ІнАУ на вимірювання української інтернет-аудиторії

25 Лютого 2010
19199
25 Лютого 2010
17:13

InMind перемогла в тендері ІнАУ на вимірювання української інтернет-аудиторії

19199
InMind перемогла в тендері ІнАУ на вимірювання української інтернет-аудиторії

25 лютого Інтернет-асоціація України (ІнАУ) вибрала виконавця соціологічних вимірів української інтернет-аудиторії. Переможцем конкурсу стала компанія InMind (м. Київ). Про це «Детектор медіа» повідомили в ІнАУ.

 

Як уточнила «Детектор медіа» голова правління ІнАУ Тетяна Попова, угода з дослідником розрахована на три роки. Перші результати соціологічних вимірювань ІнАУ отримає через три місяці після підписання контракту.

 

За словами виконавчого директора ІнАУ Володимира Куковського, на підписання угоди з виконавцем замовник дослідження має 21 день. Остаточну вартість дослідження він озвучити не готовий, оскільки умови договору ще обговорюватимуться і, можливо, ІнАУ вдасться дещо знизити ціну.

 

Згідно з умовами конкурсу, які були оголошені 1 лютого, вимірювання мають базуватися на сучасних методах досліджень і відповідати соціально-демографічним пропорціям інтернет-користувачів України. Умови конкурсу передбачають, що дослідження виконується на базі досліджуваної панелі, учасники якої рекрутуються виключно офлайн, а збір даних забезпечується автоматично за допомогою встановлених на комп'ютер користувача програмних або програмно-апаратних засобів (на кшталт телевізійної піплметрії).

 

Як повідомляла «Детектор медіа», у тендері ІнАУ брали участь три компанії - InMind (м. Київ), «Міжнародна Маркетингова група Україна» (м. Київ) та «Регіональна програма "Громадська думка"» (м. Сімферополь). При відборі виконавця Правління ІнАУ брало до уваги ряд факторів, серед яких - досвід компанії, наявність у неї регіональних підрозділів та інших ресурсів для проведення досліджень, членство у профільних міжнародних асоціаціях, а також цінова пропозиція в цілому та в розрахунку на одного учасника досліджуваної панелі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19199
Читайте також
24.03.2010 19:39
Евгения Продаева
20 736
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду