ІнАУ отримала заявки на вимірювання інтернету від трьох дослідницьких компаній

16 Лютого 2010
20292
16 Лютого 2010
11:45

ІнАУ отримала заявки на вимірювання інтернету від трьох дослідницьких компаній

20292
ІнАУ отримала заявки на вимірювання інтернету від трьох дослідницьких компаній

Три дослідницькі компанії подали заявки на участь у конкурсі Інтернет-асоціації України (ІнАУ) на виконання вимірювань української аудиторії інтернету: InMind (Київ), «Міжнародна маркетингова група Україна» (Київ) та «Регіональна програма "Громадська думка"» (Сімферополь), повідомляє піар-служба ІнАУ.

 

Прийом заявок завершився 15 лютого. Переможець конкурсу буде оголошений 25 лютого.

 

Як повідомляла ТК, 1 лютого ІнАУ оголосила свій тендер на вимірювання української інтернет-аудиторії. За умовами конкурсу, дослідження має поєднувати онлайнові та офлайнові методи. Панель повинна охопити 2-3 тисячі користувачів. Контракт з дослідницькою компанією на суму близько 100 тисяч доларів ІнАУ підпише на 3 роки.

 

Нагадаємо, що влітку 2008 року тендер на вимірювання інтернет-аудиторії провела Українська асоціація інтернет-реклами (УАІР). Перемогу здобули компанії GfK Ukraine та Gemius Ukraine. Перша займається офлайновими дослідженнями, друга - онлайновими. За даними Gemius Ukraine, оприлюдненими «МедіаБізнесом», у листопаді 2009 року аудиторія українського інтернету нараховувала 7,6 млн осіб.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20292
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду