detector.media
25.02.2010 17:13
InMind перемогла в тендері ІнАУ на вимірювання української інтернет-аудиторії

25 лютого Інтернет-асоціація України (ІнАУ) вибрала виконавця соціологічних вимірів української інтернет-аудиторії. Переможцем конкурсу стала компанія InMind (м. Київ). Про це «Детектор медіа» повідомили в ІнАУ.

 

Як уточнила «Детектор медіа» голова правління ІнАУ Тетяна Попова, угода з дослідником розрахована на три роки. Перші результати соціологічних вимірювань ІнАУ отримає через три місяці після підписання контракту.

 

За словами виконавчого директора ІнАУ Володимира Куковського, на підписання угоди з виконавцем замовник дослідження має 21 день. Остаточну вартість дослідження він озвучити не готовий, оскільки умови договору ще обговорюватимуться і, можливо, ІнАУ вдасться дещо знизити ціну.

 

Згідно з умовами конкурсу, які були оголошені 1 лютого, вимірювання мають базуватися на сучасних методах досліджень і відповідати соціально-демографічним пропорціям інтернет-користувачів України. Умови конкурсу передбачають, що дослідження виконується на базі досліджуваної панелі, учасники якої рекрутуються виключно офлайн, а збір даних забезпечується автоматично за допомогою встановлених на комп'ютер користувача програмних або програмно-апаратних засобів (на кшталт телевізійної піплметрії).

 

Як повідомляла «Детектор медіа», у тендері ІнАУ брали участь три компанії - InMind (м. Київ), «Міжнародна Маркетингова група Україна» (м. Київ) та «Регіональна програма "Громадська думка"» (м. Сімферополь). При відборі виконавця Правління ІнАУ брало до уваги ряд факторів, серед яких - досвід компанії, наявність у неї регіональних підрозділів та інших ресурсів для проведення досліджень, членство у профільних міжнародних асоціаціях, а також цінова пропозиція в цілому та в розрахунку на одного учасника досліджуваної панелі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY