Олександр Третьяков підтвердив продаж частки у «Главред-медіа» Ігореві Коломойському

10 Лютого 2010
18414
10 Лютого 2010
16:18

Олександр Третьяков підтвердив продаж частки у «Главред-медіа» Ігореві Коломойському

18414
Вартість угоди – 4 мільйони доларів. Додатково покупець частки інвестує в холдинг суму близько 12 мільйонів доларів США
Олександр Третьяков підтвердив продаж частки у «Главред-медіа» Ігореві Коломойському

Сьогодні відбулась зустріч керівників  видань холдингу «Главред-медіа» з одним із акціонерів, Олександром Третьяковим. Олександр Третьяков повідомив про досягнення домовленостей про продаж ним Ігорю Коломойському своєї частки у холдингу «Главред-медіа», а також у інших афілійованих з ним медіаструктурах, за 4 мільйони доларів США. Додатково покупець частки інвестує в холдинг суму близько 12 мільйонів доларів США для подальшого погашення кредиторської заборгованості, в тому числі по заробітній платі, що виникла в структур холдингу. Також Олександр Третьяков подякував усім керівникам підрозділів холдингу за плідну співпрацю протягом 3-х років та висловив сподівання, що всі видання, що входять до холдингу, будуть продовжувати свій динамічний розвиток.

 

Як ідеться в офіційному повідомленні, заснований у 2007 році холдинг «Главред-Медіа» став одним із безсумнівних лідерів з-поміж українських медіахолдингів, що спеціалізуються на друкованих та онлайнових медіа.

 

«Детектор медіа»  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18414
Коментарі
0
Щоб додавати коментарі потрібно Авторизуватись.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду