Під час другої «Ночі виборів на "Главреді"» відвідуваність сайту сягла 176, 5 тис.

9 Лютого 2010
15998
9 Лютого 2010
14:39

Під час другої «Ночі виборів на "Главреді"» відвідуваність сайту сягла 176, 5 тис.

15998
Під час другої «Ночі виборів на "Главреді"» відвідуваність сайту сягла 176, 5 тис.

Інтернет-видання «Главред» встановило новий рекорд відвідуваності свого сайту під час реалізації проекту «Ніч виборів на "Главреді ", зафіксувавши 176,5 тис. відвідувачів на добу. Це на 70% більше, ніж під час першого туру виборів, коли був встановлений попередній рекорд, повідомив «Телекритиці» керівник групи сайтів «Главред» Дмитро Столярчук.

 

«Увага інтернет-спільноти до другого туру виборів була значно більшою, ніж до першого і про це, зокрема говорять показники відвідуваності сайту», - каже пан Столярчук.

 

За його словами, в неділю, 7 лютого, коли стартував проект, відвідуваність сайту становила 59, 7 тис. відвідувачів, що на 21 тис. більше, ніж в неділю 17 січня, коли відбувся перший тур виборів.

 

В понеділок, 8 лютого відвідуваність зросла до 176,5 тис., що на 70% більше в порівнянні з понеділком 18 січня, коли з матеріалами сайту ознайомилися 103,4 інтернет-користувачі.

 

Загалом, в понеділок 8 лютого відвідувачі переглянули 423 тис. сторінок «Главреда». Це на 189 тис. сторінок більше, ніж в понеділок після першого туру виборів, 18 січня.

 

Як відмітив пан Столярчук, під час реалізацію проекту на сайт було здійснено декілька спроб DDoS-атак.

 

Під час другого етапу багатогодинного прес-марафону «Ніч виборів на «Главреді» в прес-центрі «Главреда» З 18 години вечора до 2 години ночі пройшло 13 прес-конференцій, присвячених виборам Президента України за участі представників БЮТ і Партії регіонів, відомихекономістів, експертів-міжнародників, політологів, політтехнологів, представників громадських організацій, що здійснюють моніторинг виборчого процесу.

 

Читачі сайту «Главред» та представники ЗМІ мали можливість спостерігати за заходами у прес-центрі завдяки відеотрансляціям заходів на сайті «Главред». Матеріали за їх підсумками публікувалися на головній сторінці та в рубриці «Вибори-2010».

 

Партнерами прес-марафону «Ніч виборів на «Главреді» є Український незалежний центр політичних досліджень та Українська школа політичних студій.

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15998
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду