Холдинг «Главред-медіа» очолив Олександр Ситник, а журнал «Главред» - Діана Дуцик

30 Жовтня 2009
25822
30 Жовтня 2009
18:30

Холдинг «Главред-медіа» очолив Олександр Ситник, а журнал «Главред» - Діана Дуцик

25822
Холдинг «Главред-медіа» очолив Олександр Ситник, а журнал «Главред» - Діана Дуцик

Генеральним директором холдингу «Главред-медіа» 28 жовтня був призначений Олександр Ситник. Сьогодні його представили колективу. До цього пан Ситник працював генеральним директором оператора зовнішньої реклами ТОВ «Довіра аутдор». Раніше після розділу компанії «Гравіс» («Сіті» та «Кіно») і звільнення Онно Зонневельда він очолював ТОВ «Гравіс» (канал «Сіті»).

 

«Переді мною поставлено завдання насамперед комерційного розвитку структури, а також збереження тих традицій, які були в структурі. Найголовніше, щоб холдинг працював як холдинг - єдиним цілим», - розповів пан Ситник ТК про завдання на новій посаді.

 

Також він повідомив ТК, що головним редактором журналу «Главред» призначено заступника директора Могилянської школи журналістики Діану Дуцик. «Більше нових призначень немає і поки не планується», - додав Олександр Ситник.

 

Нагадаємо, що посада генерального директора холдингу «Главред-медіа» була вакантна після призначення Олега Наливайка в.о. голови Державного комітету телебачення та радіомовлення 9 вересня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25822
Читайте також
27.10.2009 11:33
Вячеслав Старейченко и Татьяна Шимко, «Известия в Украине»
29 143
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
цікаво
5276 дн. тому
Тю, а хто ж зараз гендиректор Сіті???
мимо проходил
5287 дн. тому
капец. удливительная традиция - главреды с рогулянскими мозгами и повадками. жаль
Otar Dovzhenko
5289 дн. тому
Діано, вітаю!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду