«Главред» припинив страйк

3 Березня 2010
13222
3 Березня 2010
13:18

«Главред» припинив страйк

13222
«Главред» припинив страйк

3 березня інтернет-видання «Главред» та група сайтів «Главред» (VIP.glavred, Stars.glavred, Sport.glavred та Stolitsa.glavred) на зборах трудового колективу вирішили припинити страйк, оголошений 22 лютого через невиплати зарплатні та авторських гонорарів. Про це «Детектор медіа» повідомив голова страйкому «Главреду» Олександр Михельсон.

 

«Нам сказали, що гроші за грудень пішли (на рахунки). Прямо на зборах ми подзвонили в бухгалтерію, де підтвердили цю інформацію. Нам пообіцяли не вираховувати зарплатню за 10 днів самого страйку. Ми вирішили, що це гарна пропозиція, і припинили страйк на цих умовах», - пояснив він.

 

Група сайтів «Главред» розпочне оновлюватися вже сьогодні, 3 березня. За словами пана Михельсона, редакція вже працює над цим.

 

Про припинення страйку повідомила і Київська незалежна медіа-профспілка. Організація відзначає, що рішення про відшкодування заборгованості по зарплатах і гонорарах було ухвалено після того, як напередодні керівництво холдингу «Главред-медіа» і керівники деяких його проектів зустрілися з новим власником холдингу Ігорем Коломойським.

 

Страйк розпочався від 22 лютого. Його підтримувала Міжнародна федерація журналістів.

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13222
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду