Холдинг «Главред-медіа» оголосив про відставку Віктора Шлінчака

27 Жовтня 2009
17887
27 Жовтня 2009
14:24

Холдинг «Главред-медіа» оголосив про відставку Віктора Шлінчака

17887
Холдинг «Главред-медіа» оголосив про відставку Віктора Шлінчака

Загальні збори учасників ТОВ «Главред-медіа», які відбулися сьогодні, 27 жовтня, прийняли відставку президента товариства Віктора Шлінчака згідно з поданою ним заявою. Про це офіційно повідомила прес-служба «Главред-медіа».

 

«Наразі я хочу зосередитись на аналітичній роботі і на нових проектах. Я дякую усім, хто починав разом зі мною "Главред", і тим, хто щоденно і натхненно робив свій вклад у нашу спільну справу. Дякую інвесторам, які довірили мені ділянку роботи, де була можливість реалізуватися як медіа-менеджеру. Особливі слова вдячності Олександру Третьякову, без якого б ідея об'єднаного холдингу, що зайняв потужну нішу на ринку, не відбулася», - відзначив Віктор Шлінчак.

 

Нагадаємо, що у 2006 році на базі інтернет-порталу «Главред» відбулося об'єднання медіа-активів, в результаті яких сьогодні до холдингу «Главред-медіа» входять телеканал «Сіті», інформаційні агентства УНІАН та «Главред», газети «Новая» та «Известия в Украине», журнали «Профіль», «Главред», «Детектор медіа», «Телесіті», портал «Мій інтернет», новинний агрегатор «Главпорт».

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17887
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Dred
5293 дн. тому
Логический конец Главреда, он умирал долго и нудно и наконец то подох окончательно. Там все равно уже читать нечего давно
Ослик Иа
5293 дн. тому
Ребята, причём тут отстаивание свободы слова? У газеты есть инвесторы, есть определённые обязательства, если вы хотите использовать торговую марку Известий. А не устраивает этот курс? Нет вопросов. Открываете свою газету и рулите по собственному усмотрению... И не нужно здесь демагогию о высоких принципах.
be
5293 дн. тому
Шлинчак - бесхребетный менеджеришко с полным отсутствие лидерских талантов и харизмы. Что был он, что его теперь не будет с этим холдингом - никто и не заметит :) Ну и более бездарного и неинтересного издания, чем журнал Главред - еще поискать...
PROHOZHYI
5294 дн. тому
Холдинг давно уже начал разваливаться - еще с того времени, когда команда Шлинчака трусливо повела себя в ситуации с "Известиями в Украине", фактически предав редакцию, отказавшуюся дуть в дудку Москвы. Вместо того, чтобы отстаивать интересы свободы слова, нашли штрейкбрейхеров - и погубили издание, которое могло бы быть одним из самых интересных в коллективе. С тех пор в "Главреде" все и началось...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду