Герман: Янукович готовий вести діалог з будь-яким політиком, окрім Тимошенко

27 Січня 2010
23090
27 Січня 2010
18:02

Герман: Янукович готовий вести діалог з будь-яким політиком, окрім Тимошенко

23090
Герман: Янукович готовий вести діалог з будь-яким політиком, окрім Тимошенко

Кандидат в Президенти Віктор Янукович не має наміру брати участь в теледебатах з іншим кандидатом, прем'єр-міністром Юлією Тимошенко. Про це особисте рішення лідера Партії регіонів повідомила журналістам заступник голови фракції ПР у Верховній Раді Ганна Герман, пише інтернет видання proUA з посиланням на інформаційне агентсво «Українські новини».

 

«Наше рішення не змінилося, нам немає про що говорити з людиною, яка не виконує своїх обіцянок, яка не дотримується слова, яка всіх зраджує», - наголосила пані Герман. Разом з тим, вона підкреслила, що пан Янукович «готовий вести діалог з будь-яким політиком щодо проведення реформ в державі».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», дату теледебатів між Віктором Януковичем та Юлією Тимошенко на «Першому національному» призначено на 1 лютого 2010 року. Раніше пані Герман неодноразово заявляла про небажання пана Януковича брати участь у цьому діалозі. Свою думку кандидат не змінив і після того, як «Детектор медіа» опублікувала Відкрите звернення громадських організацій, журналістів і громадян України до кандидата, в якому вони закликали політика не ігнорувати можливості виступити перед українцями.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23090
Читайте також
15.05.2010 10:39
Юлія Банкова, для «Детектор медіа»
97 753
01.02.2010 15:44
Олесь Коношевич, Бі-бі-сі
22 174
26.01.2010 17:00
Сергій Грабовський
, для «Детектор медіа»
26 725
25.01.2010 18:27
Мустафа Найєм, «Українська правда»
26 424
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Jew
5195 дн. тому
все просто шо янек, шо ганя г.- использованные кандомы
Letoslov
5195 дн. тому
Теледебати мають відбутися у вигляду звіту чільного прем'єр-міністра перед президентом. Нам є про що почути. Їм є про що сказати один одному. КРАЇНА ЧЕКАЄ НА ДЕБАТИ МІЖ прем'єр-міністром та президентом!
Лис Микита
5195 дн. тому
Він правильно робить. Про що з нею можна дискутувати? І навіщо? Нема сенсу.
психолог
5195 дн. тому
Думаю, що він просто набиває собі ціну, щоб умовляли,припрошували, а потім прийде, як і минулого разу. Хоча, звичайно, у вільному діалозі адекватно висловлювати думки цьому кандидату надзвичайно важко (м'яко сказано)
глядач
5195 дн. тому
який молодець... збирався проігнорувати другий тур з причини відсутності різниці між кандидатами та ідіотами, які складають їх "команди". Доведеться голосувати проти Ганни Г та людей, які бояться навіть вийти на ефір. Бо якщо цей кандидат а) ніколи не дає інтерв"ю за які не платить (якщо вірити УП) б) не готовий іти на дебати то я не впевнений що він існує в природі!
Постійний коментатор
5195 дн. тому
Це жінкофобія і навіть більше — фемінізація чоловічого духу. Ось я особисто збираюся віддати голос за Віктора Януковича, у першому турі була за Арсенія Яценюка, за якого насправді велика частка нашої молоді. Але мені прикро взнати, що мій обранець у другому турі не здатний ризикувати і показувати лицарство і водночас волю, мужність і розум у спілкуванні із гіперактивною жінкою. Не здатний погодитися, коли вона вже згодна. Та де таке видане? Вона згодна, а він ні. Інверсія статей. Чи такі вже в нього мляві консультанти? Чи справді чоловіче плем’я у нас остаточно виродилося?!
О.К.
5195 дн. тому
так і буде, з вами, панно Ганно, біля коминка, діалог двох політпенсіонерів
Lom
5195 дн. тому
Так і бояться. Юлефобія...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду