detector.media
27.01.2010 18:02
Герман: Янукович готовий вести діалог з будь-яким політиком, окрім Тимошенко

Кандидат в Президенти Віктор Янукович не має наміру брати участь в теледебатах з іншим кандидатом, прем'єр-міністром Юлією Тимошенко. Про це особисте рішення лідера Партії регіонів повідомила журналістам заступник голови фракції ПР у Верховній Раді Ганна Герман, пише інтернет видання proUA з посиланням на інформаційне агентсво «Українські новини».

 

«Наше рішення не змінилося, нам немає про що говорити з людиною, яка не виконує своїх обіцянок, яка не дотримується слова, яка всіх зраджує», - наголосила пані Герман. Разом з тим, вона підкреслила, що пан Янукович «готовий вести діалог з будь-яким політиком щодо проведення реформ в державі».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», дату теледебатів між Віктором Януковичем та Юлією Тимошенко на «Першому національному» призначено на 1 лютого 2010 року. Раніше пані Герман неодноразово заявляла про небажання пана Януковича брати участь у цьому діалозі. Свою думку кандидат не змінив і після того, як «Детектор медіа» опублікувала Відкрите звернення громадських організацій, журналістів і громадян України до кандидата, в якому вони закликали політика не ігнорувати можливості виступити перед українцями.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY