Тимошенко запросила Януковича на теледебати на будь-якому каналі

10 Січня 2010
19850
10 Січня 2010
21:25

Тимошенко запросила Януковича на теледебати на будь-якому каналі

19850
Тимошенко запросила Януковича на теледебати на будь-якому каналі

Прем'єр-міністр та кандидат у президенти України Юлія Тимошенко запросила кандидата у президенти Віктора Януковича на теледебати. Про це вона заявила в прямому ефірі програми «Майдан. Лідер нації» на 5-му каналі 10 січня. Тимошенко закликала Януковича вийти з нею на чесну розмову, а не ховатися за спиною Ганни Герман та інших.

 

«Мене запросили наступного тижня на ICTV, і мені відомо, що Віктора Януковича запросили 15 січня на "Інтер". Я закликаю його до чесної дискусії. Прошу його бути чесним і сміливим і дати мені позитивну відповідь щодо проведення зі мною теледебатів. Я згодна до їх проведення на будь-якому каналі», - сказала Тимошенко.

 

П'ятий запросив провести такі теледебати у своєму ефірі. Юлія Тимошенко погодилася за умови, що туди ж прийде і Янукович.

 

Тимошенко також зазначила, що кожні вибори в Україні постає питання про фальсифікації і продажність центральних телеканалів. Канали «Інтер» і «Україна» - це власність команди Януковича, через це 98% ефіру там - солодкі слова про Януковича, а решта - бруд про прем'єр-міністра, зауважила пані Тимошенко.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19850
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ДимОК
5224 дн. тому
Он боится(
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду