Тимошенко просить Кисельова або ICTV забезпечити їй дебати з Януковичем

14 Січня 2010
13155
14 Січня 2010
13:20

Тимошенко просить Кисельова або ICTV забезпечити їй дебати з Януковичем

13155
Тимошенко просить Кисельова або ICTV забезпечити їй дебати з Януковичем

Прем'єр-міністр і кандидат у президенти України Юлія Тимошенко просить Євгена Кисельова, ведучого програми «Велика політика» на телеканалі «Інтер» провести в ефірі програми 15 січня дебати між нею та Віктором Януковичем. Про це вона заявила під час прямого ефіру на Першому Національному телеканалі 14 січня.

 

«Я знаю, що Янукович має дві години ефіру на "Інтері" 15 січня, - сказала Юлія Тимошенко. - І я звертаюсь до Кисельова: якщо він професійний журналіст, я прошу запросити мене і провести теледебати».

 

Таке саме прохання пані Тимошенко скерувала до телеканалу ICTV, який запросив її 15 січня до участі в програмі «Кращий кандидат».

 

Нагадаємо, Тимошенко уже не вперше висловлює бажання зустрітися у прямому телеефірі з Віктором Януковичем. Так 25 грудня Тимошенко мала намір взяти участь в програмі   «Шустер live», гостем якої був Янукович, однак ведучий Савік Шустер наполегливо просив Тимошенко не приходити на його програму без запрошення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13155
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ДимОК
5221 дн. тому
Почему мужики боятся встретиться с женщиной? Куда подевалась украинская интеллигенция из Хоружевки и Донбаса?
321
5222 дн. тому
Ну да! Итак куча денег и расписок потрачено ! На завтра - очень уж дорого, очччень - 5... А еще ж 7.02 ...
Саша
5222 дн. тому
Хотіла б - купила б ефір))) Один піар)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду