Валентин Щербачов 24 години вестиме четвертий телемарафон «За здорову націю» на КДР ТРК

26 Січня 2010
13364
26 Січня 2010
13:37

Валентин Щербачов 24 години вестиме четвертий телемарафон «За здорову націю» на КДР ТРК

13364
Валентин Щербачов 24 години вестиме четвертий телемарафон «За здорову націю» на КДР ТРК

3 і 4 лютого телерадіокомпанія «Спорт-Україна» і Київська державна регіональна телерадіокомпанія проведуть спортивно-пізнавальний телемарафон «За здорову націю» в студії КДР ТРК за адресою Хрещатик, 26. Про це ТК повідомив директор ТРК «Спорт-Україна» Валентин Щербачов, який вестиме марафон.

 

Телемарафон триватиме 24 години, розпочавшись о 21:00 3 лютого і до 21:00 4 лютого. У студію запрошують зірок спорту, олімпійців, тренерів, функціонерів, митців, які своїм прикладом пропагують здоровий спосіб життя, новаторів, які пропонують свої системи оздоровлення. «Також ми запрошуємо обох кандидатів, які пройшли в другий тур виборів, і тих, хто не пройшли далі, але набрали значну кількість голосів. Питатимемо в них, як вони бачать майбутнє здорової нації», - розповів пан Щербачов.

 

Марафон транслюватиметься в прямому ефірі КДР ТРК, а також його ретранслюватимуть в повному чи частковому обсязі інші регіональні державні телерадіокомпанії. Крім цього, в студії працюватиме ложа преси, куди запрошують представників усіх ЗМІ, які бажають поспілкуватися з гостями проекту.

 

Це вже четвертий марафон «За здорову націю». Перший на київському кабельному телеканалі IVK тривав 25 годин, другий на «Гравісі» - 30 годин, третій (у квітні 2008 року) - 32 години. Цього року, за словами Валентина Щербачова, організатори хотіли проводити телемарафон протягом 33-х годин, однак через обмеженість фінансування скоротили тривалість.

 

«Детектор медіа»

 

Фото Яни Новосьолової

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13364
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
OBI-Consulting.eu
5209 дн. тому
супер! Щербачов нормальний дядька!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду