У рамках «Першого громадського» виходитиме програма Валентина Щербачова про «Євро-2012»

30 Січня 2009
1154
30 Січня 2009
16:57

У рамках «Першого громадського» виходитиме програма Валентина Щербачова про «Євро-2012»

1154
У рамках «Першого громадського» виходитиме програма Валентина Щербачова про «Євро-2012»
З 1 березня в рамках проекту «Перший громадський» в ефірі державних регіональних телерадіокомпаній виходитиме програма, присвячена «Євро-2012». Про це на розширеній колегії Держкомтелерадіо, що відбулася 30 січня в Києві, доповів генеральний директор Київської державної регіональної телерадіокомпанії (КДРТРК) Віктор Пасак.
 
За словами пана Пасака, 29 січня на нараді генеральних директорів державних регіональних ТРК у Черкасах було прийняте рішення про новий проект, присвячений «Євро-2012». Півгодинну щотижневу програму у форматі телевізійного журналу, яка виходитиме щосуботи о 15:00, вестиме Валентин Щербачов. «З 1 березня ми переходимо на щотижневий спеціальний випуск програми Євро-2012”, яка буде створюватися силами всіх обласних державних ТРК. Вона виходитиме з Києва на нашому каналі, але у форматі Перший громадський”. Згідно з рішенням керівництва Держкомтелерадіо всі обласні державні ТРК прийматимуть цей сигнал», – уточнив «Телекритиці» Віктор Пасак.
 
Також Київська ДРТРК продовжить проект телемостів між ОДТРК Одеси, Харкова, Дніпропетровська, Донецька і Львова – тих міст, де проходитимуть матчі чемпіонату Європи з футболу.
 
 «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1154
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду