Валентин Щербачов проведе 31-годинний телемарафон в ефірі КДТРК

26 Лютого 2008
20061
26 Лютого 2008
15:58

Валентин Щербачов проведе 31-годинний телемарафон в ефірі КДТРК

20061
Валентин Щербачов проведе 31-годинний телемарафон в ефірі КДТРК

На честь Всесвітнього дня здоров’я 5 і 6 квітня телерадіокомпанія «Спорт-Україна» спільно з Міністерством у справах сім’ї, молоді та спорту, Національним олімпійським комітетом та Київською державною телерадіокомпанією організовує спортивно-пізнавальний телемарафон під гаслом «За здорову націю». Марафон триватиме в ефірі КДТРК протягом 31 години і, таким чином, побє рекорд двох попередніх тривалістю 25 (на телеканалі IVK) і 30 (на «Гравісі») годин.

 

Ведучий Валентин Щербачов протягом 31 години зустрічатиметься в студії по вул. Хрещатик, 26 із зірками спорту, політики, науки та мистецтва. Прямий ефір перериватимуть відеорозповіді про приклади здорового способу життя українців, відеоподорожі «Олімпійськими меридіанами України».

 

«Ми покажемо матеріали власного виробництва ТРК “Спорт-Україна”, зняті по всьому світу і в Україні, – розповів «Телекритиці» Валентин Щербачов. – Це будуть сюжети про українських спортивних зірок, про наші акції, наприклад, “Гімалайські експедиції”. Очікуємо близько 115 гостей – членів олімпійської збірної, котрі їдуть у Пекін, олімпійців попередніх років, видатних діячів культури, науки, спорту – пропагандистів здорового способу життя, спортивні сім’ї Борзова-Турищевої, Безсонових, Стелли Захарової, Сергія Бубки...».

 

Наразі час проведення марафону уточнюється організаторами. Можливо, розпочнуть удень 5 квітня і завершать увечері 6 квітня. А можливо – телемарафон триватиме з 8:00 5 квітня до 15:00 6 квітня.

 

Валентин Щербачов стверджує, що його проект не має аналогів у світі: «Є марафони, де працюють кілька ведучих. Є благодійні або музичні марафони. Але марафонів на спортивних матеріалах із одним ведучим нема. Але я роблю це не для книги рекордів, а для того, щоб привернути увагу до ідеї заснування Національного спортивного каналу».

 

Організатори телемарафону звернулися до кабельних операторів із пропозицією підтримати акцію. Наводимо текст звернення.

 

 

Звернення до всіх операторів кабельного телебачення України

 

Звертаємося до Вас, шановні колеги: підтримайте цю благодійну акцію, розповсюдивши її через свої кабельні мережі, щоб ідеї та тематика марафону стали відомі усім українцям. Ви можете законтактувати з КДТРК за адресою 01001 Київ-1, Хрещатик, 26, КДТРК «Студія Хрещатик 25», тел./факс 8(044) 279-41-92

 
Покриття
Супутник:

HELLAS SAT

Україна, Східна та Центральна Європа

HEL002ME

1.Частота приймання: 11512,0 МГц

2.Модуляція QPSK

3.FEC ¾

4.Поляризація – горизонтальна

5.Символічна швидкість 27,500 Мсимв/с

6.Орбітальна позиція – 39 с.д.

 

Київська державна телерадіокомпанія виходить в ефір у соціальному пакеті кабельного телебачення оператора «Воля-Кабель», а також телеканал ретранслюється місцевими операторами кабельного та аналогового ТБ. Пакет «Україна» складається з програм усіх вітчизняних (державних та комерційних) телекомпаній, які розповсюджують свої передачі через супутник, кабель, ефір на території Києва чи всієї України, а також окремих програм російських телекомпаній.

 

Ми дуже сподіваємося на Ваш живий інтерес до цієї справи, яка сприятиме закладанню основ дійсно фізично та морально здорового суспільства.

 

Ю.Павленко, міністр у справах сім‘ї молоді та спорту,

С.Бубка, президент Національного олімпійського комітету України,

В.Сушкевич, президент Параолімпійського комітету України,

В.Кличко, чемпіон світу з боксу, депутат Київради,

Є.Червоненко, керівник Державної агенції «Євро-2012»,

О. Волков, олімпійський чемпіон, народний депутат України,

Е.Тедєєв, олімпійський чемпіон

 

«Детектор медіа»  
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20061
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду