detector.media
26.01.2010 13:37
Валентин Щербачов 24 години вестиме четвертий телемарафон «За здорову націю» на КДР ТРК
Валентин Щербачов 24 години вестиме четвертий телемарафон «За здорову націю» на КДР ТРК

3 і 4 лютого телерадіокомпанія «Спорт-Україна» і Київська державна регіональна телерадіокомпанія проведуть спортивно-пізнавальний телемарафон «За здорову націю» в студії КДР ТРК за адресою Хрещатик, 26. Про це ТК повідомив директор ТРК «Спорт-Україна» Валентин Щербачов, який вестиме марафон.

 

Телемарафон триватиме 24 години, розпочавшись о 21:00 3 лютого і до 21:00 4 лютого. У студію запрошують зірок спорту, олімпійців, тренерів, функціонерів, митців, які своїм прикладом пропагують здоровий спосіб життя, новаторів, які пропонують свої системи оздоровлення. «Також ми запрошуємо обох кандидатів, які пройшли в другий тур виборів, і тих, хто не пройшли далі, але набрали значну кількість голосів. Питатимемо в них, як вони бачать майбутнє здорової нації», - розповів пан Щербачов.

 

Марафон транслюватиметься в прямому ефірі КДР ТРК, а також його ретранслюватимуть в повному чи частковому обсязі інші регіональні державні телерадіокомпанії. Крім цього, в студії працюватиме ложа преси, куди запрошують представників усіх ЗМІ, які бажають поспілкуватися з гостями проекту.

 

Це вже четвертий марафон «За здорову націю». Перший на київському кабельному телеканалі IVK тривав 25 годин, другий на «Гравісі» - 30 годин, третій (у квітні 2008 року) - 32 години. Цього року, за словами Валентина Щербачова, організатори хотіли проводити телемарафон протягом 33-х годин, однак через обмеженість фінансування скоротили тривалість.

 

«Детектор медіа»

 

Фото Яни Новосьолової

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY