Суд скасував попередженння Ющенкові за використання Першого національного

14 Січня 2010
10294
14 Січня 2010
21:43

Суд скасував попередженння Ющенкові за використання Першого національного

10294
Суд скасував попередженння Ющенкові за використання Першого національного

Київський апеляційний адміністративний суд визнав протиправним і скасував рішення Центральної виборчої комісії про те, що Президент Віктор Ющенко неправомірно використав для передвиборної агітації ефірний час на Першому національним телеканалі, який був наданий для висвітлення його діяльності як Президента. Про це повідомляє офіційний сайт Ющенка.

 

Відповідно до повідомлення, таке рішення суд прийняв у четвер, 14 січня.

 

Нагадаємо, попередження ЦВК кандидату Ющенку було винесено за використання ефірного часу Першого національного, відведеного йому для висвітлення своєї діяльності як діючого президента, для передвиборної агітації.

 

У ході перевірки ЦВК установила, що Національній телекомпанії не перераховувалися кошти із виборчого фонду Ющенка для трансляції його передвиборної агітації.


ЦВК також визнала, що Ющенко незаконно використав для ведення передвиборної агітації робочі наради із представниками державних органів влади й місцевого самоврядування.

 

«Детектор медіа» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10294
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Правдоруб
5223 дн. тому
Укранские суды - самые гуманные, неподкупные и независимые в... Зимбабве! :-)))
ДимОК
5223 дн. тому
ахахаха))) Дебильная страна)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду