Перший канал знову транслюватиме прес-конференцію Ющенка

11 Січня 2010
21777
11 Січня 2010
15:16

Перший канал знову транслюватиме прес-конференцію Ющенка

21777
Перший канал знову транслюватиме прес-конференцію Ющенка

Перший канал транслюватиме прес-конференцію Віктора Ющенка, що відбудеться

у вівторок, 12 січня, в Києві, в Українському домі. Трансляція розпочнеться о 17.00, хоча в цей час, згідно з програмою, мав бути концерт Олександра Малиніна.

 

За словами президента НТКУ Василя Ілащука, трансляція відбуватиметься не в рамках політичної агітації, адже ідеться про захід, який проводить Президент України, а не кандидат у Президенти Віктор Ющенко.

 

Нагадаємо, сам Ющенко обіцяв на цій прес-конференції «розставити точки у виборчій кампанії і в тих перспективах, які чекають Україну».

 

Як відомо, ЦВК на засіданні 9 січня винесла попередження кандидату в президенти Віктору Ющенку за використання ефірного часу Першого національного, відведеного йому для висвітлення своєї діяльності як діючого президента, для передвиборної агітації.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21777
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Marusja
5223 дн. тому
Сейчас смотрю прессконференцию и думаю, как я раньше могла за него голосовать? Если он думает, что сейчас топчет Тимошенко чтобы у неё упали рейтинги, то своими высказываниями Ющенко достигнет обратного результата. И слава Богу!
ДимОК
5224 дн. тому
Заказло Виктора Андреевича
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду