Ющенко не прийшов у проект «Кращий кандидат» на ICTV

13 Січня 2010
19805
13 Січня 2010
14:51

Ющенко не прийшов у проект «Кращий кандидат» на ICTV

19805
Ющенко не прийшов у проект «Кращий кандидат» на ICTV

12 січня агітаційний проект «Кращий кандидат» на ICTV не вийшов. Замість нього о 22 годині канал показав серіал «Дальнобійники - 2».

 

Як сказала ТК ведуча «Кращого кандидати» Олена Фроляк, до участі у цій програмі був запрошений Віктор Ющенко, однак  на ефір він так і не прийшов.

 

Нагадаємо, «Кращий кандидат» виходить в межах політичної агітації. 10 січня участь у  проекті взяв Володимир Литвин, 11 січня - Віктор Янукович, а на 15 січня канал має попередню домовленість   з прем'єр-міністром Юлією Тимошенко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19805
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ДимОК
5225 дн. тому
Наверное, президент решил не вызывать лишний раз у населения рвотные позывы))
Саша
5225 дн. тому
А може просто людина надто стомлена була. В його обвязки не входить ходити на кожен поганий проект про політиків.
Otar Dovzhenko
5225 дн. тому
Просто СИЛЬНО запізнився)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду