Савік Шустер теж проведе свій екзит-пол

12 Січня 2010
18871
12 Січня 2010
23:31

Савік Шустер теж проведе свій екзит-пол

18871
Савік Шустер теж проведе свій екзит-пол

«Савік Шустер студія» має намір провести свій екзит-пол 17 січня в день виборів Президента України. Про це ТК розповів Савік Шустер.

 

Опитування на 350 виборчих дільницях проведе соціологічна служба продакшну, яка щотижня відбирає гостей п'ятничної тижневої програми «Шустер live». Планується опитати близько 20 тисяч виборців. Розроблено спеціальні анкети для опитування.

 

Особливістю саме цього екзит-полу буде те, що оголошуватимуться не тільки результати щодо вибору громадян, а й їх соціологічний портрет: вік, стать, освіта, професія.

 

«Громадськість як правило такої інформації не бачить, її знають лише замовники, а "Савік Шустер студія" оголосить її вже увечері 17 січня. По суті, це буде огляд цільової аудиторії  кожного кандидата в президенти», - зазначили ТК в соціологічній службі «Савік Шустер студії».

 

За словами Савіка Шустера, результати опитування будуть оголошені о 20-й  годині 17 січня на телеканалі «Україна».

 

Нагадаємо, що крім організаторів Національного екзит-полу, про намір робити опитування на виході з виборчих дільниць оголосили також  телеканал ICTV та тижневик «Аргументы и факты в Украине».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18871
Читайте також
16.01.2010 09:23
Ірина Ведерникова, «Дзеркало тижня»
31 416
15.01.2010 13:46
Марія Томак, Алла Дубровик, «День»
19 468
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
reasonable
5189 дн. тому
даєш 27% у богословської
micka
5189 дн. тому
ну от, тепер залишається нам тільки повірити, що всі ті екзит-поли справді будуть проведені, а не віртуально видумані. і, що кожен з організаторів заплатить за них від 75 до 200 тис. долларів лише за 1 тур. і, що разом чотири вибірки становитимуть уже 68000 респондентів. і, що на виборчих дільницях ми побачимо хоча б одного інтервюера від одного екзит-полу, а на 10-20 дільницях ми повинні побачити хоча би по одному інтервюеру від кожного з тих 4 екзит-полів. інакше нас дуже сильно дурять, або демократичні ініціативи дуже погано шукають спонсорів на свій екзит-пол.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду