detector.media
12.01.2010 23:31
Савік Шустер теж проведе свій екзит-пол

«Савік Шустер студія» має намір провести свій екзит-пол 17 січня в день виборів Президента України. Про це ТК розповів Савік Шустер.

 

Опитування на 350 виборчих дільницях проведе соціологічна служба продакшну, яка щотижня відбирає гостей п'ятничної тижневої програми «Шустер live». Планується опитати близько 20 тисяч виборців. Розроблено спеціальні анкети для опитування.

 

Особливістю саме цього екзит-полу буде те, що оголошуватимуться не тільки результати щодо вибору громадян, а й їх соціологічний портрет: вік, стать, освіта, професія.

 

«Громадськість як правило такої інформації не бачить, її знають лише замовники, а "Савік Шустер студія" оголосить її вже увечері 17 січня. По суті, це буде огляд цільової аудиторії  кожного кандидата в президенти», - зазначили ТК в соціологічній службі «Савік Шустер студії».

 

За словами Савіка Шустера, результати опитування будуть оголошені о 20-й  годині 17 січня на телеканалі «Україна».

 

Нагадаємо, що крім організаторів Національного екзит-полу, про намір робити опитування на виході з виборчих дільниць оголосили також  телеканал ICTV та тижневик «Аргументы и факты в Украине».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY