Китайське телебачення почало мовлення у Європі

3 Січня 2010
3267
3 Січня 2010
14:39

Китайське телебачення почало мовлення у Європі

3267
Китайське телебачення почало мовлення у Європі

Від початку 2010 року найбільше китайське інформаційне агентство «Сіньхуа» веде телемовлення в Азії й низці європейських країн. Про це з посиланням на російські видання повідомляє інформаційне агентство УНІАН.

 

Нова телекомпанія одержала назву CNC (China Xinhua News Network Corp.). Канал вестиме мовлення китайською мовою 24 години на добу. Основний контент становитимуть випуски новин та «спеціальні передачі». Інвестиції в проект склали близько 6,6 мільярдів доларів.У найближчих планах CNC - запуск окремого спеціалізованого бізнес-каналу.

 

Китайське керівництво не раз висловлювало невдоволення тим, як висвітлюється життя країни в міжнародних ЗМІ. На думку чиновників, західні канали дуже упереджені у своїй діяльності і бачать у житті Китаю лише негатив. Тож провідною метою CNC є розширення інформаційного впливу країни у світі.

 

Нині Китай вважається однією з найзакритіших для ЗМІ країн світу. У грудні 2009 року Комітет із захисту журналістів представив доповідь, в якій зазначено, що 24 співробітників медів перебувають у місцевих в`язницях.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3267
Теги:
Читайте також
14.03.2010 16:39
Віктор Каспрук, «Политикантроп»
19 589
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ги
5227 дн. тому
те, що вони "вестимуть мовлення китайською мовою", їм дуже допоможе в "розширенні інформаційного впливу країни у світі" :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду