Олексій Гнилуша залишить ICTV і працюватиме на китайському каналі «CCTV Русский»

10 Листопада 2009
18952
10 Листопада 2009
13:18

Олексій Гнилуша залишить ICTV і працюватиме на китайському каналі «CCTV Русский»

18952
Олексій Гнилуша залишить ICTV і працюватиме на китайському каналі «CCTV Русский»

Ведучий ранкового і денного випусків програми «Факти» Олексій Гнилуша залишає телеканал ICTV. Про це повідомляє прес-служба каналу.


«З ICTV і холдингом взагалі мене пов'язує понад десять років плідної співпраці. Після вишу це моя друга альма-матер, все, чого я навчився у своїй професії до сьогодні, - лише завдяки компанії. Залишаю її з важким серцем, - каже пан Гнилуша. - На жаль, життя коригує наші плани, щоразу в непередбачуваний спосіб. Я до останнього не розкривав причини, з якої змушений залишити канал».

 

За словами Олексія Гнилуши, причиною припинення співпраці з каналом є нове місце роботи на китайському каналі «CCTV Русский»: «Моя майбутня дружина у справах бізнесу переїздить працювати до Китаю, тож і мені довелося шукати там роботу. На щастя, вдалося знайти за фахом - працюватиму в інформаційній службі телеканалу "CCTV Русский"».

 

Нагадаємо, раніше «Дуся» повідомляла про можливість переїзду Олексія Гнилуши до Китаю.

 

За словами головного редактора інформаційної служби Олени Фроляк, канал планує продовжити співпрацю з Олексієм уже як із власним кореспондентом ICTV в Китаї. «Узгодивши по приїзді Олексія всі технічні моменти, ми зможемо отримувати від нього відеоматеріали всіх найпомітніших і важливих подій із країни - авангарду світового прогресу. Якщо Олексій після завершення китайського контракту надумає повернутися до Києва, на ICTV йому завжди будуть раді», - зазначила вона. У розмові з прес-службою ICTV Олексій Гнилуша додав, що можливості повернення на ICTV не виключає.


Олексій припиняє роботу на каналі 15 листопада. Хто замінить його в ефірі, наразі невідомо. За словами Олени Фроляк, нового ведучого шукатимуть серед працівників ICTV.

 

«Детектор медіа»


.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18952
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Китаес
5279 дн. тому
НА китайском ТВ за две ошибки диктора снимают с эфира... Так, что действительно удачи... На ССТV русском уже, работают граждане Украины, России и Казахстана.
Виталий
5288 дн. тому
Алексей, удачи! Начинаю смотреть китайский канал
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду