detector.media
23.12.2009 15:07
Digital Fly Ukraine отримала ліцензію провайдера програмної послуги

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 23 грудня видала супутниковому оператору Digital Fly Ukraine (ТОВ «Діджиталфлай Юкрейн») ліцензію провайдера програмної послуги.

 

Власник компанії - ТОВ «Про-діджитал плас Юкрейн», директор - Альберт Фельдман, супутниковий ретранслятор - Thor 6, оператор телекомунікацій - STN satelitske kommunikacije d.o.o., Словенія.

 

Компанія отримала ліцензію на 17 телеканалів, з яких усі є українськими: СТБ, Новий канал, ТОНІС, М1, М2, «MTV-Україна», «Куй-ТБ»,  «24», «Рада», UBC, News One, RU Music, «КіКо», Maxxi-TV, КРТ, «Глас», O-TV.

 

Як повідомив на брифінгу в. о. голови Національної ради Андрій Мирошніченко, потенційна кількість домогосподарств, вписаних у ліцензію, становить 180 тис. Аналогічне число було взяте за основу в провайдерській ліцензії іншого супутникового оператора - «Віжн ТБ» (ТМ Viasat). Суму ліцензійного збору, який буде нарахований компанії, пан Мирошніченко не зміг назвати. У фінансово-економічному управлінні пояснили, що збір розраховуватимуть після підписання рішення, тобто не раніше 24 грудня.

 

Як уже повідомляла ТК, Digital Fly Ukraine запустила національну платформу супутникового телебачення під брендом MYtv. У контакт-центрі MYtv кажуть, що компанія пропонує один пакет каналів «Необмежений», який включає понад 80 телеканалів різної тематики. Зараз платформа працює в тестовому режимі, а повноцінна робота почнеться після введення в комерційну експлуатацію супутника Thor 6.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY