Супутниковий оператор My TV не входитиме на український ринок

17 Вересня 2009
12687
17 Вересня 2009
09:50

Супутниковий оператор My TV не входитиме на український ринок

12687
Супутниковий оператор My TV не входитиме на український ринок

Південноафриканський оператор супутникового телебачення My TV не має ніякої угоди з компанією Digital Fly Ukraine та не планує виходити на український ринок. Про це компанія заявила на своєму сайті, повідомляє газета «КоммерсантЪ-Украина».

 

Нагадаємо, на початку вересня «КоммерсантЪ-Украина» із посиланням на польське інтернет-джерело повідомив, що Digital Fly Ukraine з листопада транслюватиме в Україні канали супутникової платформи My TV, що мовить у 12 країнах Африки.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12687
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Читач
5357 дн. тому
Тобто заголовок цієї замітки має бути таким: «КоммерсантЪ-Украина» як завжди збрехав
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду