detector.media
11.11.2009 13:08
Альберт Фельдман із «Обозу» очолив супутникову платформу Digital Fly Ukraine (MYtv)

Компанія Digital Fly Ukraine (українська супутникова платформа MYtv) підписала багаторічну угоду з провайдером супутникових сервісів Intelsat, про що Intelsat повідомив офіційним прес-релізом.

 

Платформа MYtv поширюватиме свої програми на Україну через супутник Thor 6 (1º західної довготи), нещодавно виведений на орбіту, де він замінить супутник Thor 3, на якому тестувалися програми Digital Fly Ukraine. Intelsat володіє 10 транспондерами на супутнику Thor 6 норвезької корпорації Telenor Satellite Broadcasting.

 

MYtv пропонуватиме передплатникам понад 80 каналів із кіно-, музичним, спортивним, новинним, дитячим та lifestyle-контентом. Платформа використовуватиме DVBS-2 MPEG-4 HD-рекордери, які прийматимуть пакет каналів MYtv і відкриті супутникові канали, а також пропонуватиме послуги інтерактивного телебачення Video-on-Demand (відео на замовленя) і Pay-per-View (перегляд програм у запису).

 

Генеральним директором Digital Fly Ukraine став Альберт Фельдман, який очолює інтернет-холдинг Михайла Бродського «Обозреватель». Джерела ТК свідчать, що він не звільнявся з «Обозу» і паралельно очолює обидві компанії. Михайло Бродський у коментарі ТК заявив, що не має стосунку до супутникового проекту. Взяти коментар в Альберта Фельдмана не вдалося, оскільки він «не спілкується з "Детектор медіаю"».

 

За інформацією «Экономических известий», старт платформи відкладається на кінець року, а канали підніматимуться на супутник через аплінк Telenor у Болгарії. Власником Digital Fly Ukraine виступає компанія Kesongs Enterprises Limited, за якою нібито стоять ізраїльський супутниковий оператор Yes і британський оператор Sky або його спільний проект в Індії TataSky. Джерела ТК підтверджують причетність до нового проекту ізраїльтян, але стверджують, що це «точно не Sky».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY