Телехолдинг Пінчука вибирає собі ім’я

30 Жовтня 2009
5980
30 Жовтня 2009
10:27

Телехолдинг Пінчука вибирає собі ім’я

5980
Телехолдинг Пінчука вибирає собі ім’я

Телеканали, що належать Віктору Пінчуку (Новий, СТБ, ICTV, М1, М2 та «Куй-ТБ»), знову шукають спільне ім'я для всього холдингу. Не виключено, що назва бренду буде затверджена і озвучена вже в середині листопада.

 

Нещодавно керівників каналів попросили запропонувати можливі варіанти. Але жодну з пропозицій поки не затвердили. Одне з побажань до креаторів - щоб у назві було слово «зірка». Тож не виключено, що назва буде співзвучна StarLight Media (нині так називається консалтингова компанія холдингу).

 

Генеральний директор «Нової комерційної телегрупи» (сейлз-хаус холдингу) Андрій Партика повідомив ТК, що майже щодня надходять нові пропозиції. За його словами, остаточний варіант презентують у середині листопада. Одночасно нову назву отримає і НКТГ. Це може бути похідна від назви холдингу із додаванням слова «сейлз».

 

Нагадаємо, наприкінці 2007 року холдинг Пінчука вже мав намір знайти собі назву, навіть оголосив тендер серед креативних агенцій на розробку бренду. Серед побажань було спільне звучання англійською, українською та російською мовами, емоційна складова тощо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5980
Читайте також
05.09.2009 19:39
Мар'яна Закусило
15 719
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Куся
5289 дн. тому
Ага, а сейл-хаус - Куй-Се-Холдинг :)
Пуся
5292 дн. тому
Поддерживаюю Куй-Холдинг и Пинчук Арт Центр
Пин-Чук
5293 дн. тому
Я за Куй-холдинг
micka
5293 дн. тому
значит на содержание целой компании собственных консалтинговых тунеядцев у вас деньги есть, а на заказ разработки названия денег нет?))) ну-ну в результате какому-то журналисту, придумавшему самое понравившееся хозяевам название, вручат какие нибудь 100 баксов премии. нищита казанская!
micka
5293 дн. тому
какое жлобство - с 2007 года ничего не придумали и теперь, вместо чтоб отдать на тендерной основе на аутсорсинг профессионалам (брендинговым агентствам, консалтинговым агентствам) - они опять среди своих конкурс проводят на лучшее название - как в детском саду прямо. и не стыдно. а собственная консалтинговая компания холдингу за что хлеб с маслом жрет? гоните ее в шею, если она такая бездарная за 2 года вам ничего не придумала - позор!
двачик
5293 дн. тому
у меня простой вариант - Пинчук Арт Центр
kovalenko
5293 дн. тому
Куй-холдинг
Авангард
5293 дн. тому
Кучма ТВ, без перевода как Москва.
Заец Побегаец
5293 дн. тому
Пин Чук и Гек
тфямф
5293 дн. тому
пропоную назву "Віпістар" (В.Пінчук - суперстар)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду