Новий сейлз-хаус холдингу Пінчука очолить Андрій Партика

11 Листопада 2009
10719
11 Листопада 2009
13:46

Новий сейлз-хаус холдингу Пінчука очолить Андрій Партика

10719
Новий сейлз-хаус холдингу Пінчука очолить Андрій Партика

Рекламний час холдингу Віктора Пінчука, що нещодавно оформився юридично і отримав назву StarLightMedia, продаватиме компанія StarLight Salеs. Директором цієї компанії призначено Андрія Партику, котрий одночасно залишається директором будинку продажів непрямої реклами каналів холдингу «Нова комерційна телегрупа».

 

Говорячи про потенціал StarLight Salеs, пан Партика на прес-конференції 11 листопада зазначив, що впевнений у його успіху, оскільки канали холдингу є лідерами ринку та тому що в сейлз-хаусі зібралася «зіркова команда продавців». Під зірковою командою Андрій Партика мав на увазі Олексія Казанцева, що став його заступником, та Сергія Смілянського, а також Ірину Мельничук.  Інших відомих ринку фахівців компанія залучати не планує.

 

Нагадаємо, Олексій Казанцев та Сергій Смілянський очолювали компанії, що продавали рекламний час М2 та «Куй-ТБ», нішевих телеканалів холдингу. Ірина Мельничук - маркетинг-директор НКТГ.

 

Як повідомляла ТК, з 2010 року холдинг Пінчука продаватиме рекламу на своїх каналах самостійно.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10719
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Qwa
5284 дн. тому
Вот как полезно в молодостихорошо играть на гитаре!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду