detector.media
30.10.2009 10:27
Телехолдинг Пінчука вибирає собі ім’я

Телеканали, що належать Віктору Пінчуку (Новий, СТБ, ICTV, М1, М2 та «Куй-ТБ»), знову шукають спільне ім'я для всього холдингу. Не виключено, що назва бренду буде затверджена і озвучена вже в середині листопада.

 

Нещодавно керівників каналів попросили запропонувати можливі варіанти. Але жодну з пропозицій поки не затвердили. Одне з побажань до креаторів - щоб у назві було слово «зірка». Тож не виключено, що назва буде співзвучна StarLight Media (нині так називається консалтингова компанія холдингу).

 

Генеральний директор «Нової комерційної телегрупи» (сейлз-хаус холдингу) Андрій Партика повідомив ТК, що майже щодня надходять нові пропозиції. За його словами, остаточний варіант презентують у середині листопада. Одночасно нову назву отримає і НКТГ. Це може бути похідна від назви холдингу із додаванням слова «сейлз».

 

Нагадаємо, наприкінці 2007 року холдинг Пінчука вже мав намір знайти собі назву, навіть оголосив тендер серед креативних агенцій на розробку бренду. Серед побажань було спільне звучання англійською, українською та російською мовами, емоційна складова тощо.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY