Нацкомморалі розглядає «Найкращi ПiСi»

2 Жовтня 2009
21091
2 Жовтня 2009
14:48

Нацкомморалі розглядає «Найкращi ПiСi»

21091
Нацкомморалі розглядає «Найкращi ПiСi»

Національна експертна комісія з питань захисту суспільної моралі розглядає можливість заборони слогана «Найкращi ПiСi», що фігурує в рекламній кампанії  комп'ютерів на білбордах і сіті-лайтах в центрі Сімферополя. Про це повідомляє інтернет-видання «Новинар».

 

За словами представника Комісії в Криму та Севастополі Валентина Аленіна, ця реклама не вписується в рамки пристойності і тому її має бути знято з білбордів.

 

Матеріали, що стосуються рекламної кампанії, вже відправлено на експертизу. Демонтаж білбордів уже розпочався.

 

За інформацією «Новинаря», раніше слоган «Кращі ПіСі» фігурував у рекламних постерах, розміщених у Севастополі. Через деякий час гасло змінили на інше – «Кращі ПК».

 

 

«Детектор медіа»

 

Фото - е-Крым

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21091
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Кляксоджек
5332 дн. тому
Правильно робить комісія. Далеко не всі люди знайомі з цією двозначною абревіатурою. Не треба шокувати бабцю із села, що приїхала до Києва побачити столичну культуру. Та й малюків навряд чи варто вчити читати ці триметрові слогани. І взагалі несмак. Кокотюсі: розслабтесь.:)
Jack
5333 дн. тому
этим CENSORED из комиссии по морали везде разврат мерещится. озабоченные, видать. ПиСи так комп всю жизнь и назывался. нужно не постеры снимать а комиссию от "недолюба" лечить
кокотюха
5335 дн. тому
а не пішли б вони на ІксІгрек?
клякса
5335 дн. тому
называется: о книжках, разумном, добром и вечном надо думать... а вот о чем думает НЕК - не ясно.каждый понимает в меру своей распущенности. Ведь ПиСи (оно же PC латиницей) - общепринятое обозначение, а согласно "Закону о Рекламе", любые написанные на иноземном языке названия латинскими буквами, должны быть либо заменены на кирилическое написание по звучанию либо английская надпись должна быть продублирована "державною мовою" с точки зрения правильности произнесения по транскрипции (статьи закона 24, 39 и 52 по-моему, возможно в новой редакции нумерация поменялась)
аааа
5335 дн. тому
так єто их призвание!)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду