detector.media
29.09.2009 19:14
Вальдемар Дзікі просить вибачення за скандал у Шустера
Вальдемар Дзікі просить вибачення за скандал у Шустера

Генеральний директор ТРК «Україна» Вальдемар Дзікі просить вибачення в аудиторії каналу за випуск програми «Шустер live» від 25 вересня. Про це він сказав «Детектор медіа», коментуючи скандал, який стався в прямому ефірі у п'ятницю.

 

«Ми хочемо вибачитися перед нашою мільйонною аудиторією за цей випуск програми "Шустер live". Як телеканал ми захищаємо насамперед інтереси глядача і сподіваємося, що в майбутньому всі залучені сторони - організатори, ведучі та учасники - будуть ставитися коректно як один до одного, так і до глядача», - сказав він.

 

Пан Дзікі зазначив, що програма, творцем якої є «Савік Шустер студія», має бути глибокою дискусією про все, що відбувається в країні. Те, що відбулося в ефірі 25 вересня, на його думку, має стати поштовхом до більш серйозного обговорення ролі ЗМІ в передвиборній кампанії і ролі політиків у відносинах зі ЗМІ.

 

Він наголосив, що телеканал «Україна» не впливає на редакторську політику ток-шоу «Шустер live» і завжди готовий надавати майданчик незалежним об'єктивним журналістам, оскільки хоче мати якісний інформаційно-аналітичний продукт. «Наше завдання як медіа - дотримуватися балансу і подавати різні точки зору. Телеканал "Україна" не впливає на редакторську політику ток-шоу "Шустер live", що, на нашу думку, і є гарантією незалежності журналістів. Відповідно, ми не втручаємося в процес підготовки програми і запрошення гостей ефіру», - заявив Вальдемар Дзікі.

 

Нагадаємо, під час п'ятничного ефіру програми «Шустер live» із Юлією Тимошенко, відбувся конфлікт між ведучим та присутніми на ефірі членами опозиції, чия участь не була передбачена форматом (Ганна Герман, Микола Азаров, Ірина Акімова). Під час ефіру прозвучало, що випуски ток-шоу узгоджуються зі штабом Партії регіонів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY