Савік Шустер починає шукати лідерів у регіонах

22 Вересня 2009
19478
22 Вересня 2009
16:33

Савік Шустер починає шукати лідерів у регіонах

19478
Савік Шустер починає шукати лідерів у регіонах

26 вересня «Савік Шустер Студія» починає перший етап реаліті-шоу «Стань лідером». Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Відтепер упродовж 25 тижнів команда «Савік Шустер студія» їздитиме регіонами України і шукатиме нових лідерів. За цей час  планується об'їздити всі  обласні центри. У кастингу проекту  можуть взяти участь люди від 18 до 40 років, які не належать до жодної з політичних сил та не працюють у структурах влади. Робота з «місцевими лідерами»  триватиме упродовж трьох днів з суботи до понеділка.  Перший кастинг пройде з 26 по 28 вересня в Одесі. У фінальній частині відбору у кожному регіоні участь братиме Савік Шустер. У формі спецпроекту це шоу будуть показувати місцеві телеканали. Після цього переможці візьмуть участь у реаліті-шоу, що з'явиться в ефірі у новому сезоні.

 

Нагадаємо, «Стань лідером» - це суспільно-політичне реаліті-шоу. Автор ідеї проекту Дарка Чепак, головний редактор «Савік Шустер студія». Слоган програми «Знайдемо спільну мову!».

 

«Ми віримо, що за допомогою цього проекту ми  зможемо показати, що нова молода еліта зі всіх регіонів зможе знайти спільну мову та об'єднати країну», - цитує прес-служба Савіка Шустера.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19478
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
C
5326 дн. тому
Тому що, ті хто не любив, або загинули у лісах або померли по дорозі до Сибіру.
Цікавий
5331 дн. тому
Може, хтось розповість, чому галичани так люблять працювати на одіозних українофобів? У чому секрет?
Саша
5332 дн. тому
Ну може Жарка автор ідеї стирити ідею?)
Формат
5332 дн. тому
Дарка Чепак автор ідеї програми про молодих лідерів? А вона часом не винахідник колеса, велосипеда і літака? Ні? Не може бути! Саме Дарка все це народила, чим ощасливила людство :-) Хто ставить під сумнів ці її винаходи - того просто жаба давить :-)
\
5332 дн. тому
Дарка-"аффар идеи", нальзя так безсовестно тырить форматы!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду