Генеральним директором компанії «Гравіс» («Кіно» і «Сіті») став Онно Зонневельд

6 Серпня 2007
3823
6 Серпня 2007
18:16

Генеральним директором компанії «Гравіс» («Кіно» і «Сіті») став Онно Зонневельд

3823
Генеральним директором компанії «Гравіс» («Кіно» і «Сіті») став Онно Зонневельд

Генеральним директором ТОВ «Гравіс» (оператор каналів «Кіно» і «Сіті») став Онно Зонневельд. 6 серпня відбулось представлення нового топ-менеджера колективу підприємства.

 

Як повідомив «ТК» президент холдингу «Главред-медіа» Віктор Шлінчак, Світлана Коротенко, яка була гендиректором «Гравіса» до сьогодні, стане заступником генерального директора рекламного агентства «Медіа-Нова», яке входить до холдингу. Нагадаємо, на прес-конференції, присвяченій злиттю «Главред-медіа», УНІАН та «Газеты по-киевски», Віктор Шлінчак заявив про ймовірну зміну менеджменту «Кіно» і «Сіті». Власниками компанії «Гравіс» є «Главред-медіа» та американська компанія Central European Media Enterprises.

 

Онно Зонневельд – нідерландець, що працює в Україні 10 років, за освітою – «совєтолог» (спеціаліст із Радянського Союзу та пострадянських країн). Раніше він був директором з розвитку каналів К1 і К2. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3823
Читайте також
07.09.2009 11:05
для «Детектор медіа»
19 843
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Отак...
5644 дн. тому
Всё... Очень жаль, что Онно "ушли" - прекрасный человек и менеджер! http://www.telekritika.ua/news/2008-12-02/42385
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду