Продюсерський центр «Новий Київ» зняв серіал «На край світу за коровами Геракла»

13 Серпня 2009
24898
13 Серпня 2009
14:02

Продюсерський центр «Новий Київ» зняв серіал «На край світу за коровами Геракла»

24898
Продюсерський центр «Новий Київ» зняв серіал «На край світу за коровами Геракла»

Продюсерський центр «Новий Київ» розпочав монтаж нового документального серіалу під робочою назвою «Мисливці за міфами». Про це ТК повідомила директор центру Елла Штика.

 

Планується, що на екрани серіал вийде вже в наступному сезоні під назвою «На край світу за коровами Геракла», однак на якому каналі – наразі не відомо. Дистрибуцією проекту займається Graphite.

 

«На край світу за коровами Геракла» - 20-серійний фільм, що розповідає про подорожі Європою випускників театрального інституту, які намагаються дослідити місце міфів та легенд у сучасному суспільстві.

 

За словами Елли Штики, в серіалі  чотири основні сюжетні лінії. «Хроніка самої подорожі, вистава вуличного стилю, яку ставлять герої, аби заробляти гроші, процес збирання міфів та огляд європейських міст, таких як Відень, Венеція, Ніцца, Мадрид, Лісабон та інших, по кожному з яких зроблено відеоряд, щоб глядач міг ознайомитися з їхніми визначними місцями», - зазначає вона

 

Хронометраж кожної серії – 25-30 хвилин.

 

Світлана Арсеєнко, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24898
Читайте також
11.08.2009 15:52
Євген Булавка
для «Детектор медіа»
47 614
07.08.2009 09:46
Андрей Цаплиенко
для «Детектор медіа»
23 713
17.07.2009 15:32
Маша Томак, Ганна Вакуленко, «День»
17 393
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду