Документальний фільм Олени Фетісової «Не один вдома» представить Україну на фестивалі в Монтерреї

29 Липня 2009
25061
29 Липня 2009
13:10

Документальний фільм Олени Фетісової «Не один вдома» представить Україну на фестивалі в Монтерреї

25061
Документальний фільм Олени Фетісової «Не один вдома» представить Україну на фестивалі в Монтерреї

Український повнометражний документальний фільм «Не один вдома» режисера Олени Фетісової відібраний до конкурсної програми п'ятого Міжнародного кінофестивалю в Монтерреї (Мексика), повідомляє прес-служба Міністерства культури і туризму.

 

Фільм «Не один вдома» розповідає про українську жінку Наталію, яка, здобувши дві вищі університетські освіти, знайшла своє покликання та шлях самореалізації у любові до тяжко хворих дітей різних національностей, від яких відмовилися кровні матері. У фільмі використана музика етно-групи «ДахаБраха» та картини української художниці Євгенії Гапчинської.

 

Документальна стрічка знята на київській кіностудії «Інтерфільм» за підтримки Державної служби кінематографії Міністерства культури і туризму України.

 

Україна вперше буде представлена у програмі фестивалю в Монтерреї. За офіційними даними, 2009 року для участі у відборі було представлено 2424 фільми з 117 країн світу. Серед них конкурсна комісія обрала до міжнародної програми фестивалю 60 кінострічок. Український фільм «Не один вдома» представлений у конкурсі «Соціальне бачення».

 

Міжнародний кінофестиваль у Монтерреї (Monterrey International Film Festival) проходить з 2005 року у місті Монтеррей у Мексиці. Цього року фестиваль триватиме з 21 по 29 серпня. У конкурсі повнометражного документального кіно буде представлена, зокрема, нова стрічка британського режисера сучасності Пітера Ґринвея «Рембрандт: я звинувачую», яка відкривала перший Київський міжнародний кінофестиваль.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25061
Читайте також
17.07.2009 15:32
Маша Томак, Ганна Вакуленко, «День»
17 397
16.04.2009 13:51
Світлана Кореновська
25 615
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду