На «1+1» вийде новий проект Ігоря Посипайка «Навколо світу за 99 євро»

10 Серпня 2009
26552
10 Серпня 2009
13:02

На «1+1» вийде новий проект Ігоря Посипайка «Навколо світу за 99 євро»

26552
На «1+1» вийде новий проект Ігоря Посипайка «Навколо світу за 99 євро»

З вересня на телеканалі «1+1» вийде нова розважальна програма Ігоря Посипайка «Навколо світу за 99 євро». Про це повідомляє сайт «Дуся».

 

Програма буде виходити щонеділі о 12-й годині. За інформацією джерел на каналі, у проекті розповідатимуть про варіанти найбільш економних подорожей ледь не по всьому світу на прикладі закоханої пари, котра щовихідних відвідуватиме нову країну. Глядачі також отримуватимуть інформацію про найдешевші перельоти, готелі, заклади харчування.

 

У коментарях ТК Ігор Посипаймо зазначив, що коментувати цю інформацію завчасно, а також додав, що пілотний випуск нового проекту може бути затверджено не раніше п'ятниці.

 

Про те, хто стане співведучою проекту, та про зйомки пілотного випуску у Барселоні читайте на «Дусі».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26552
Читайте також
21.08.2009 22:23
Наталія Данькова
36 859
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
black-eyed
5374 дн. тому
хорошая идея, я так думаю. посмотрим
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду