Новий канал запускає ток-шоу про «Фабрику зірок – 3»

4 Серпня 2009
22829
4 Серпня 2009
15:09

Новий канал запускає ток-шоу про «Фабрику зірок – 3»

22829
Новий канал запускає ток-шоу про «Фабрику зірок – 3»

Новий канал запускає нове ток-шоу, присвячене «Фабриці зірок - 3». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

30-хвилинний проект під робочою назвою «Ще не все...» виходитиме після кожного гала-концерту «Фабрики зірок - 3». Постійними учасниками програми стане продюсер Костянтин Меладзе, всі члени журі, викладачі, фабриканти й учасник, який кілька хвилин тому вибув із проекту. Окрім цього в новому ток-шоу візьмуть участь 10 найактивніших глядачів, які були присутні на концерті, друзі та родичі учасника, який залишає проект, та зірки. Окрім цього у шоу надходитимуть дзвінки телеглядачів.

 

«Переглянувши роботу над першими двома сезонами "Фабрики", ми з'ясували, що дуже багато емоцій учасників залишається за кулісами, - зазначає головний продюсер Нового каналу Оксана Панасівська. - По завершенню концерту, як у глядачів, так і в учасників, залишається багато питань, на які б хотілось отримати відповіді, - "Чому журі вибрали саме цього "фабриканта"?", "Чому виключили мене, а не його" тощо. Ми дамо можливість всім учасникам висловитися про наболіле, а глядачам - побачити ці емоції».

 

На думку Оксани Панасівської, «Ще не все...» стане першим постток-шоу на українському телебаченні. «Ми сподіваємось на його успіх. І якщо це справді буде так, то ми, швидше за все, після закінчення "Фабрики зірок - 3" продовжимо його як самостійне шоу на актуальні теми», - зазначає пані Панасівська.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22829
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду