ICTV запускає новий проект власного виробництва «Інший футбол»

3 Серпня 2009
24099
3 Серпня 2009
14:59

ICTV запускає новий проект власного виробництва «Інший футбол»

24099
ICTV запускає новий проект власного виробництва «Інший футбол»

16 серпня на телеканалі ICTV стартує новий проект власного виробництва - «Інший футбол». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Програма розповідатиме про особисте життя спортсменів. Над проектом працюватиме департамент власного виробництва ICTV. Формат «Іншого футболу» не передбачає участі ведучого, кожен випуск програми складатиметься з кількох сюжетів. Особлива увага приділятиметься зіркам світового масштабу, таким як Девід Бекхем, Андрій Шевченко, та гравцям українських чемпіонатів - Артему Мілєвському, Олександру Алієву та іншим.

 

За інформацією прес-служби каналу, в проекті розкриватимуться такі теми: «Чому Кафу показав дулю Рабиновичу, навіщо Олександр Рикун тренувався на балконі, і де Олександр Алієв проявив акторські здібності»; «Журналісти цікавитимуться не лише самими футболістами, але і всім, що пов'язане з цим видом спорту».

 

«Інший футбол» виходитиме щонеділі о 12.20.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24099
Читайте також
22.06.2009 15:12
Мария Старожицкая, «Профиль»
36 522
19.06.2009 17:58
Маша Томак, «День»
24 631
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
машин
5380 дн. тому
куиня очередная. лучше бы плодили программы как футбольный уикенд.
Я
5381 дн. тому
Невже і ICTV жовтіє?
casper
5381 дн. тому
Знову кончена хуторянська ідея - розповідати не про подію, про усіляку фігню навколо. Бо на саму подію не поїхали або не потрапили бо нема бабла
Блохін
5381 дн. тому
Ну я ж казав що наші телевізійники знову придумають якусь лажу на тему футболу. Анонси тем просто вражають!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду