У новому сезоні «1+1» запустить судову програму та новий проект Ольги Герасим’юк

20 Липня 2009
22742
20 Липня 2009
10:43

У новому сезоні «1+1» запустить судову програму та новий проект Ольги Герасим’юк

22742
У новому сезоні «1+1» запустить судову програму та новий проект Ольги Герасим’юк

«1+1» у новому сезоні планує запустити 5 нових проектів. Про це повідомляє Media Business Reports із посиланням на власні джерела.

 

Повідомляється, що крім «Танцюю для тебе – 3» та «Доктор шоу» в ефірі каналу може з'явитися нова версія судової програми, масштабне шоу вихідного дня та новий проект Ольги Герасим'юк.

 

«Одним із цих п'яти може бути шоу, подібне до "Давай одружимось" із ведучою Ольгою Герасим'юк», – йдеться у повідомленні видання. Однак Ольга Герасим'юк у коментарях ТК сказала: «Нічого подібного до інших продуктів я не роблю. Йдеться про інше». Поки що деталі нової програми не розголошують.

 

У прес-службі «1+1» цієї інформації не коментують, а піар-директор каналу Анастасія Жук зауважила, що новий сезон буде презентовано ЗМІ пізніше.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22742
Читайте також
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
цікава
5399 дн. тому
Так Наталка Катеринчук залишається на новий сезон чи відбудеться зміна еліт в ТСН?
Зритель
5399 дн. тому
Боже, забери Ольгу Герасимьюк с телеэкрана!!! Позор.
Цікавий
5400 дн. тому
Герасим'юк вестиме на 1+1 восени політичне ток-шоу, спеціально під вибори. Це і їжаку зрозуміло. В Саші Ткаченка більше нема кому довірити таке шоу, крім себе самого. ))) Проблема для 1+1 тільки в тім, що Герасим'юк в силу своїх політичних уподобань агітуватиме за Ющенка і, може, за Яценюка час від часу для балансу, але проти ЮВТ, Литвина і Януковича. Ну і як це буде виглядати? ))) Огрядна дама з демонічним амплуа про порятунок країни - ріки сліз і 0,5% рейтингів. Черговий геніальний кульбіт Ткаченка. Браво.
0-
5400 дн. тому
как-то так пофигу что Оля делает или будет делать))))))) Оля, лет шесть тому назад ты закончилась в телевизоре. Все про это знают, а ты --нет.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду