detector.media
29.07.2009 13:10
Документальний фільм Олени Фетісової «Не один вдома» представить Україну на фестивалі в Монтерреї
Документальний фільм Олени Фетісової «Не один вдома» представить Україну на фестивалі в Монтерреї

Український повнометражний документальний фільм «Не один вдома» режисера Олени Фетісової відібраний до конкурсної програми п'ятого Міжнародного кінофестивалю в Монтерреї (Мексика), повідомляє прес-служба Міністерства культури і туризму.

 

Фільм «Не один вдома» розповідає про українську жінку Наталію, яка, здобувши дві вищі університетські освіти, знайшла своє покликання та шлях самореалізації у любові до тяжко хворих дітей різних національностей, від яких відмовилися кровні матері. У фільмі використана музика етно-групи «ДахаБраха» та картини української художниці Євгенії Гапчинської.

 

Документальна стрічка знята на київській кіностудії «Інтерфільм» за підтримки Державної служби кінематографії Міністерства культури і туризму України.

 

Україна вперше буде представлена у програмі фестивалю в Монтерреї. За офіційними даними, 2009 року для участі у відборі було представлено 2424 фільми з 117 країн світу. Серед них конкурсна комісія обрала до міжнародної програми фестивалю 60 кінострічок. Український фільм «Не один вдома» представлений у конкурсі «Соціальне бачення».

 

Міжнародний кінофестиваль у Монтерреї (Monterrey International Film Festival) проходить з 2005 року у місті Монтеррей у Мексиці. Цього року фестиваль триватиме з 21 по 29 серпня. У конкурсі повнометражного документального кіно буде представлена, зокрема, нова стрічка британського режисера сучасності Пітера Ґринвея «Рембрандт: я звинувачую», яка відкривала перший Київський міжнародний кінофестиваль.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY