На «КіноЛев» НТКУ підготувала спільну програму з СБУ

21 Серпня 2009
34738
21 Серпня 2009
10:58

На «КіноЛев» НТКУ підготувала спільну програму з СБУ

34738
На «КіноЛев» НТКУ підготувала спільну програму з СБУ

З 21 по 24 серпня у Львові відбудеться  ІV Міжнародний фестиваль незалежного кіно «КіноЛев», повідомляє ЗІК.

 

Цьогоріч на фестивалі презентують «молоде кіно», запроваджено новий приз за «Кращий український переклад іншомовної стрічки», а також представлять спільний проект Першого національного зі Службою Безпеки України «Гриф «таємно» знято». За інформацією прес-служби НТКУ, у рамках цієї програми покажуть чотири документальні стрічки «Операція «Тютюн» Наталі Баринової та три фільми Ірини Шатохіної -  «Цар і раб хитрощів», «Українська мрія» та «Версія-2. Вижити».

 

Фестивальні покази відбудуться в залах театру ім. Леся Курбаса, кінотеатрах «Кінопалац», в Музеї Ідей та традиційно просто неба на вул. Валовій у саду Бернарденгарден.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
34738
Читайте також
17.08.2009 10:06
Олександр Дубина, для «Детектор медіа»
23 744
10.08.2009 10:42
Альона Перепеляк, для «Детектор медіа»
24 549
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду