«Воля-Кабель» обґрунтувала підвищення вартості аналогового пакету

20 Жовтня 2008
4670
20 Жовтня 2008
14:57

«Воля-Кабель» обґрунтувала підвищення вартості аналогового пакету

4670
«Воля-Кабель» обґрунтувала підвищення вартості аналогового пакету
Підвищення компанією «Воля-кабель» цін на аналоговий пакет пов’язане з двома факторами: відстрочкою переходу на цифрове мовлення та зростанням собівартості послуги у аналоговому форматі. Про це говориться у офіційному коментарі, що його «Детектор медіа» отримала у відповідь на вимогу Антимонопольного комітету обґрунтувати підвищення цін на послуги аналогового телебачення.
 
Компанія наголошує, що останнє коригування вартості аналогового пакету було проведене ще у кінці 2007 року, з розрахунком на те, що до кінця 2008 року необхідність такого коригування відпаде у зв’язку з повним переходом на «цифру». Однак у вересні 2008 року саме АМКУ висунув рекомендації продовжити термін остаточного переходу на один квартал 2009 року. Це, як зазначено у повідомленні, призведе до необхідності «ледь не щоквартальних коригувань абонентської плати за послугу з використанням аналогової технології, з тим, щоб компенсувати додаткові витрати ... на дії, спрямовані на запобігання можливим збоям у наданні послуг, що можуть бути викликані нестабільною роботою аналогового обладнання».
 
У повідомленні також звертається увага і на поточний високий рівень інфляції, який тягне за собою підвищення витрат компанії, в т.ч. на зміну заробітних плат відповідно до вимог закону.
 
При цьому компанія стверджує, що протягом декількох місяців поставляла до АМКУ «детальні економічні розрахунки всіх цін на послуги», і робить це постійно.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4670
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Real
5690 дн. тому
Волю гнать с рынка кабельного телевидения - ути петерасты совсем зажрались! как монополия им руки развязывает. а для Сергея скажу, что когда они повысили тариф с 7 до 15 грв в 2003 году за соцпакет я перестал платить - и не плачу им много лет и не собираюсь хоть мне его не отключили за это время, пусть здохнут, зажравшиеся твари! а отключат - перейду на другое кабельное ТВ, сегодня Воле есть альтернативы!
Андрей
5690 дн. тому
Месяц назад разорвал контракт с Волей - и почуствовал себя ВОЛЬНЫМ!!!!
Сергей
5691 дн. тому
Нужно разрывать договор, а не "думать", что вы его разорвали. Делается это официально в контакт-центрах. Тогда проблем не возникнет. Это во-первых. Теперь во-вторых. Вы думаете, что если Вы. уважаемый, будете хамить, то это каким то образом повлияет на деловую репутацию любой компании ? Это говорит лишь о вашей низкой культуре и абсолютным невладением вопроса, о ктором здесь публично пытаетесь говорить. Будьте достойны себя.
5691 дн. тому
Воля зовсім з глузду з'їхала! Відключила абоненнтів і посилає їм рахунки на оплату! Чи на дурнів розраховує, чи може ще й позиватиметься з людьми! За ненадані послуги вимагає грошей. Ну просто хамство!"Дай волі волю - заведе в неволю!"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду