Чат із президентом «Волі» Сергієм Бойком завершився

25 Квітня 2008
3943
25 Квітня 2008
11:05

Чат із президентом «Волі» Сергієм Бойком завершився

3943
Чат із президентом «Волі» Сергієм Бойком завершився
25 квітня о 14.00 на http://chat.detector.media відбулася чат-конференція за участю президента групи компаній «Воля» Сергія Бойка. Тема - «Перехід на цифрове телебачення в Україні і зокрема в Києві. Проблеми і вирішення. Погляд провайдера телекомунікаційних послуг».
 
До обговорення пропонуються питання:
 
- перспективи розвитку формату DVB-C в Україні;
- плюси та мінуси його розвитку порівняно із впровадженням ефірної та супутникової «цифри»;
- «Троєщинський скандал» 2008 року – наслідки конфлікту для компанії та її абонентів.
 
Ці та інші питання пропонуємо обговорити з Сергієм Бойком 25 квітня.
 

Сергій Бойко народився 1 січня 1970 року у місті Новомиргород Кіровоградської області. Закінчив Харківську Національну юридичну академію України ім. Ярослава Мудрого за спеціальністю правознавство. З 1993 року працював у юридичній компанії помічником юриста, потім юристом, після закінчення академії – начальником юридичного відділу. У 1995 році заснував власну юридичну фірму. З 1996 року працював в компанії SigmaBleyzer начальником юридичного відділу – головним юрисконсультом, 1998 року  став членом ради директорів. З березня 2002 року – президент компанії «Воля».
 
Свої запитання ви можете вже зараз ставити в коментарях до цього анонсу або висилати на адресу ofice@detector.media
 
Чат-конференції проводяться у рамках проекту співробітництва та обміну досвідом з регіональними медіа за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки. «ТК» запрошує журналістів із регіонів ставити свої запитання Сергієві Бойку та присилати їх заздалегідь у разі, якщо вони не матимуть можливості взяти участь у чаті в режимі реального часу. Після завершення бесіди вони матимуть нагоду використати відповіді пана Бойка у своїх матеріалах за умови посилання на «ТК».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3943
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Юрій
5857 дн. тому
По Героев Днепра 34-а трижды наблджал следующую картину: стоит пацан в куртке "Воля-Кабель", и молотком гатит со всей дури по замку силового щита на лестнице. В конце-концов гордо сбивает замок, поставленный Киевэлектро! "Чего ты делаешь" – спрашиваю. А он и говорит: "Нам ключи не выдают, это не моя заболта – ключи искать"... Ребята, это не подход для компании. Даже израильской... Что, нельзя договриться со службами? Нельзя не запугивать народ "отключением телевидения"? Нельзя не мародерстовать в подъездах?!
Жора
5857 дн. тому
Для чого ваша компанія присилає рахунок на оплату абонплати за користування послугою Інтернет, наприклад, за квітень ще на початку березня? Адже значно прийнятніше для споживача оплатити послуги квітня в кінці квітня або навіть на початку травня. Для чого аж така передоплата? Якщо ж вона не обов'язкова, то для чого цей рядок у рахунку?
Николай Александрович
5858 дн. тому
Здравствуйте, скажите пожалуйста, какие новые акции будут для пользователей интернет? Меня интересуют в основном безлимитные пакеты за умеренные цены. Конкуренты вас обгоняют или нет в этом вопросе? Спасибо
Глядатч
5858 дн. тому
У меня бабуля оплатила несколько квитанций от "Воли" - тех самых где написано : "оплачивать не обязательно". Я даже не знаю точно сколько раз она заплатила вам. Вы обокрали не меня - вы обокрали честную пенсионерку, которая всю жизнь тяжело работала, а теперь вы и Вы лично видите в ней только источник наживы. Ненавижу вас и всё, что связано с компанией "Воля".
Дорошенко
5860 дн. тому
Моей 76-летней тетушке пришло 2 счета от Вашей компании - за цифровой пакет "Воля премиум ТВ" на 60 с лишним грн. (при том, что у нее подобного в помине нет) и за подключение оборудования, которого она в глаза не видела. А еще - за Интернет!!! Старушке, которая не представляет, чем компьютер отличается от спутника земли. Это что за новости такие? Вы всем пенсионерам такую чушь рассылаете, надеясь, что от неграмотности и боязни задолжать за всякую комуналку они вам неизвестно за что платить будут?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду