Nirvana Media виграла суд проти «Оранти» зі стягнення заборгованості за рекламну кампанію

22 Липня 2009
30633
22 Липня 2009
11:54

Nirvana Media виграла суд проти «Оранти» зі стягнення заборгованості за рекламну кампанію

30633
Nirvana Media виграла суд проти «Оранти» зі стягнення заборгованості за рекламну кампанію

Господарський суд міста Києва в повному обсязі задовольнив позовні вимоги рекламної агенції Nirvana Media до страхової компанії «Оранта». Як зазначено в повідомленні агенції, тепер примусове стягнення боргу (загальна сума – близько 10 млн грн) є лише питанням часу.

 

Провідний юрист-консультант агенції Ірина Демченко каже, що «Оранта» не поспішає розраховуватися з боргами та продовжує використовувати всі можливі юридичні прогалини, щоб оминути виконання зобов'язань.

 

Нагадаємо, місяць тому Господарський суд Києва задовольнив позовну вимогу Nirvana Media до дочірньої компанії «Оранти» «ІннХаус».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30633
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду