ІТК, Асоціація зовнішньої реклами, Радіокомітет і Всеукраїнська рекламна коаліція приєднались до протесту проти дій PeopleNet

5 Березня 2008
23191
5 Березня 2008
13:39

ІТК, Асоціація зовнішньої реклами, Радіокомітет і Всеукраїнська рекламна коаліція приєднались до протесту проти дій PeopleNet

23191
ІТК, Асоціація зовнішньої реклами, Радіокомітет і Всеукраїнська рекламна коаліція приєднались до протесту проти дій PeopleNet
Індустріальний телевізійний комітет, Асоціація зовнішньої реклами, Радіокомітет і Всеукраїнська рекламна коаліція розповсюдили лист, у якому підтримують ініціативну групу, яка раніше заявила про недобросовісні дії компанії «Телесистеми України» (People.Net) як рекламодавця. Автори заяви запрошують галузеві асоціації, які представляють інтереси рекламної та медійної індустрії, ознайомитись та долучитись до підписання листа.
 
«Ми завжди виступали та будемо виступати за саморегулювання галузі. І сьогодні закликаємо індустріальних гравців об’єднатись та не допустити, щоби від нецивілізованого ведення бізнесу постраждали інші компанії.
 
Адже учасники декількох індустріальних об’єднань вже стали заручниками ситуації, яка склалась у зв’язку із непогашенням ЗАТ «Телесистеми України» заборгованості за надані послуги.  Ми підтримуємо ініціативну групу, що представляє інтереси постраждалих сторін – а це більше 40 ЗМІ та рекламних агенцій.
 
Ми засуджуємо політику невиплат за виготовлення та розміщення реклами, та  закликаємо ЗАТ «Телесистеми України» владнати конфлікт якомога швидше, а учасникам медійно-рекламного ринку рекомендуємо утриматись від співпраці з ЗАТ «Телесистеми України» і брендом  «PeopleNet» до погашення всіх заборгованостей.
 
Ми оголошуємо про початок галузевої дискусії щодо створення механізмів захисту учасників ринку від нецивілізованих шляхів ведення бізнесу, в першу чергу – для запобігання ситуацій із неплатежами, а в разі їх виникнення – для спільної та рішучої протидії недобросовісним компаніям.
 
З цією метою, запрошуємо всіх зацікавлених на круглий стіл «Як захистити індустрію своїми силами?», який відбудеться у Києві в  березні 2008 року. Деталі будуть оголошені додатково», - йдеться в листі.  Його підписали від ІТК – Катерина Котенко, від Радіокомітету – Катерина М’ясникова, від Асоціації зовнішньої реклами – Артем Біденко, від Всеукраїнської рекламної коаліції – Максим Лазебник.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23191
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду